Dotari  /  finisaje  /  facilitati

epheMer Black Sea Luxury Apartments

Specificații materiale finisaje și caracteristici tehnice generale

Conceptul proiectului nostru se bazeaza pe atentia sporita pe care am acordat-o detaliilor: structura solida certificata la 8.6 grade risc seismic, compartimentarile si inchiderile perimetrale din caramida vor oferi confortul fonic si termic necesar, tamplaria din aluminiu cu geamuri ” four season“ cu dimensiuni generoase vor asigura o vedere panoramica asupra marii, incalzirea si racirea cu ventiloconvectoare, vor asigura temperatura optima pe tot parcursul anului, incalzirea in pardoseala va face ca in perioada rece a anului sa va asigure confortul mult dorit, sistemul de degivrare a teraselor va asigura intretinerea lor in cele mai bune conditii pe timp de iarna contra inghetului si umezelii, sistemul de supraveghere video conectat la internet va ofera posibilitatea de a va monitoriza proprietatea de la distanta in timp real, fiecare apartament dispune de loc propriu de parcare dotat cu sistem de blocare automat, iar piscina va asigura confortul zilelelor toride de vara.

Olimp este un cartier (stațiune balneoclimaterică) al municipiului Mangalia,intrat în circuitul turistic în anul 1972 si vizitată mai ales pentru curele heliomarine și pentru tratarea unor afecțiuni. Considerată statiunea de lux a perioadei comuniste, fiind rezervată "tovarășilor" importanți și "oaspeților de onoare", Olimp este in prezent locul celor caută mai ales liniștea și relaxarea.

Situat in stațiuea Olimp, Faleza Olimp nr. 1B, lot 1 și nr. 1 B, Lot 2, județul Constanța, epheMer Black Sea Luxury Apartments este un nou concept, aflat pe malul Mării Negre, compus dintr-un bloc de tip boutique cu 5 nivele, S+D+P+2E+terasă aferentă apartamentelor de la etajul 2, având un total de 18 apartamente.

Proiectul se remarca prin calitatea finisajelor si a materialelor si prin amplasarea de exceptie, in una dintre cele mai exclusiviste zone ale statiunii.

Apartamente eficient compartimentate
Suprafețe mari vitrate care asigură o luminozitate bună.
Toate apartamentele, indiferent de pozitia lor, au vedere frontală directa la mare.

Tipuri de apartamente:
 • A. Apartament “one bedroom” (doar la subsol) – 1 unitate
  Suprafata utila: 59 mp – 60 mp; suprafata terasă: 15 mp – 16 mp
 • B. Apartamente “two bedrooms”– 15 unitati
  Suprafata utila: 67 mp – 78 mp; suprafete terasa: 16 mp – 24 mp
 • C. Apartamente “Penthouse-uri” trei si patru camere – 2 unitati
  Suprafata utila: 150 mp– 166 mp; suprafeta terasa: 200 mp – 239 mp

Structura de rezistenta este din beton armat turnat, conform normativelor in vigoare.
Suprastructura este realizata din diafragme, stalpi, grinzi si plansee din beton armat.
Infrastructura este realizata din diafragme, stalpi, grinzi si plansee din beton armat.
Peretii exteriori sunt realizati din BCA și termosistem compus din termoizolatie din vata minerala.

Peretii de compartimentare dintre apartamente si catre spatiile comune sunt realizati din BCA.
Peretii de compartimentare intre camere sunt realizati din BCA ( 150 mm grosime) , gletuiti in 2 straturi, cu tencuiala gips carton cu placare dublă, zugrăviți în două straturi cu vopsea lavabilă albă.
Plafonul va fi gletuit, cu tencuiala gips carton, zugrăvit în două straturi cu vopsea lavabilă albă.

a. Pardoseala
Finisare pardoseli
Camere de zi, dormitoare, bucatarii– gresie porțelanată+plinta MARAZZI sau similar tehnic care redă aspectul autentic și sofisticat al stejarului. 2 optiuni de finisaj la alegere:
 • MARAZZI OLTRE WHITE NATURAL SAND RT 20X120
 • MARAZZI OLTRE WHITE NATURAL SAND RT 20X120

Grupuri sanitare
Peretii din bai vor fi partial acoperiti cu placi ceramice, in zonele umede (pana la inaltimea de 2,10 m). Suprafata ce nu este finisata cu placaj ceramic va fi tencuita si acoperita cu vopsea lavabilă albă.
Placi ceramice – MARAZZI sau similar tehnic. 4 optiuni de finisaj la alegere:
 • MARAZZI OFICINA7 BIANCO 32.5X97.7
 • MARAZZI OFICINA7 BIANCO STRUTTURA GROOVE 3D 32.5X97.7
 • MARAZZI FRESCO STRUTTURA ARS 3D LIGHT 32.5X97.7
 • MARAZZI FRESCO LIGHT 32.5X97.7

Spatii comune
Placi ceramice – MARAZZI sau similar tehnic;
Exemple de finisaje
 • MARAZZI MYSTONE TRAVERTINO NAVONA RT 60X60
 • MARAZZI STREAM IVORY RT 60X60


b. Fatada

Fatada cladirii va fi ventilata ( cu structura agrementata ) cu material compozit/fibrociment tip EquitoneTectiva TE 20/90 sau similar tehnic, cu termoizolatie cu vata minerala bazaltica pe exterior , bariera de vant si placi fibrocement, fixare cu prindere conform cu finisajele avizate prin autorizatia/autorizatiile de construire si a propunerilor arhitectului si/sau proiectantului de specialitate, ale caror specificatii tehnice vor fi conforme cu caracteristicile si conditiile meteo specifice zonei -malul marii (umididate crescuta, raze UV puternice, salinitate crescuta).c. Tamplarie si geamuri

Tamplarie aluminiu ( seaside resistance ) cu ochiuri mobile si fixe, oscilobatante sau glisante, REYNAERS Masterline 8 cu geam sticlă termopan 30 mm KN166 6esg-16-442, precadre metalice protejate anticoroziv, ale caror specificatii tehnice vor fi conforme cu caracteristicile si conditiile meteo specifice zonei -malul marii (umididate crescuta, raze UV puternice, salinitate crescuta), usa glisanta la intrarea in terasa CP 155.
Pentru zonele cu deschidere vitrata mica dar fara balcon efectiv (geamuri dormitoare) sa vor monta balustrade frantuzesti din sticla securizata si laminata, cu prinderi punctuale sau profil.d. Terase si balcoane
Placi ceramice + plinta – MARAZZI sau similar tehnic;
Exemple de finisaje
 • MARAZZI MYSTONE TRAVERTINO NAVONA RT 60X60
 • MARAZZI STREAM IVORY RT 60X60

Sistem de balustrada pentru inchidere perimetrala din sticla securizata si laminata, sticla Sistem ViewCrystal Cortizo, sticla 10.2.10 mm (16,74 mm), montata in profil U continuu din aluminiu sau similar tehnic+ mana curenta din aluminiu aplicata peste sticla,e. Tamplarie interioara

Usi de interior MDF melaminat, culoare alba,PORTA DOORS sau similar tehnic;
Usa de acces in apartament metalica antiefractie cu 2 incuietori si vizor, DIERRE ITALIA sau similar tehnic.f. Obiecte sanitare
Gama de obiecte sanitare e compusa din:
 • lavoar + cadru Gheberit lavoar complet echipat , IDEAL STANDARD, DALET sau similar tehnic
 • vas de toalera suspendat+ cadru Gheberit complet echipat , IDEAL STANDARD, DALET sau similar tehnic
 • cabina de dus, rigola/sifon, Paravan dus tip Walk In .

Bateriile si accesoriile lavoar/dus : IDEAL STANDARD, GROHE, KLUDI sau similar tehnic.g. Lobby/casa scării/spații comune

Trepte si contratrepte, pardoseala din placaj ceramic, pereti finisati cu vopsea lavabila, balustradă din sticla 8.2.8 laminata si securizata cu prindere laterala in puncte.
Usi de acces in bloc din aluminiu placat cu sticlă la exterior.
Video-interfon.
In jurul blocului vor fi amenajate de catre dezvoltator alei de acces si spatii verzi de dimensiuni reduse (in limita suprafetelor disponibile) pe baza unui proiect de amenajare peisagistică.a. Ventilarea / Climatizarea locuintelor

Climatizarea va fi asigurata prin intermediul sistemelor de tip VRV Daikin centralizate care permit deservirea tuturor apartamentelor aferente unui nivel ( etaj ) de catre o singura unitate exterioara Intelligent Touch Manager. Sistemul de climatizare functioneaza in sistem de pompa de caldura si poate asigura atat racirea cat si incalzirea apartamentelor pana la temperetura de -15 grade C la exterior. In acelasi timp sistemele de climatizare vor fi controlate si monitorizare dintr-o interfata centralizata care va permite contorizarea consumurilor de energie electrica pentru fiecare apartament in parte.
Unitatile interioare sunt de tip split de perete iar unitatile exterioare vor fi amplasate, unitar, in afara spatiului din apartamente.
Pentru grupurile sanitare va fi prevazuta o instalatie de incalzire de tip portprosop electric.


b. Instalatiile sanitare

Alimentare cu apa rece se face de la reteaua orasului prin bransament conform avizului funizorului local de apă. Fiecare consumator va avea contorizare pe alimentarea cu apa rece (apometru).
Ficare apartament va fi dotat cu instalatie individuală de incalzire centrală cu apa caldă (boiler 100 l).
In zona de living/bucătărie vor exista robineti de legatură pentru racord masina de spălat rufe/vase.


c. Energia termica

Blocul nu va fi conectat la sistemul public de gaz metan.


d. Instalatiile electrice

Alimentarea cu energie electrică se face din doua surse: sursa normală (de bază) si sursa de rezervă. Sursa de rezervă pentru alimentarea consumatorilor vitali (în caz de întrerupere a alimentării principale) este asigurată de un generator, cu pornire automată. Generatorul asigură, în caz de întrerupere a energiei electrice, instalaţiile vitale (precum funcţionarea lifturilor, iluminat de siguranţă minim etc.).
Sistemul de alimentare cu energie electrica cuprinde instalatii electrice pentru iluminat si prize marca COMTEC , tip GEWIS sau similar tehnic ;
Contorizarea consumului de energie electrica este separata pentru fiecare apartament in parte. Sursa de iluminat si priza pe fiecare terasă.
Fiecare apartament va fi dotat cu un tablou electric general.
Spatiile de folosintă comune vor fi dotate cu sursă de iluminat.


e. Internet, Telefonie, Cablu TV

In masura in care furnizorul local o va permite, toate apartamentele, la intrarea in apartament vor echipate cu fibra optica de transmitere de date (internet), telefonie si cablu TV (prize curenti slabi). Contractele de furnizare vor fi semnate de catre Proprietari.


f. Control acces

Fiecare apartament va fi dotat cu video-interfon individual pentru control acces vizitatori.


g. Ascensor

Un ascensor pe scara Ascensor SCHINDLER sau similar tehnic pentru fiecare casa de scara (2-4 apartamente pe etaj) cu o capacitate de 6-8 persoane. Liftul poate transporta si persoane cu dizabilitati locomotorii cu insotitor.


h. Parcarea Supraterană

Vor fi prevazute un numar de minim 18 locuri de parcare.
Locurile de parcare vor fi asfaltate sau acoperite cu covor de granit.
Dimensiuni loc de parcare – 2,3m x 5 m (11,5 mp).
Nota: Dezvoltatorul isi rezerva dreptul de a modifica marcile si dimensiunile finisajelor din prezenta anexa, in functie de stocurile furnizorilor, fara a modifica nivelul calitatii acestora.

Echipa noastra de profesionisti, va ofera consultanta si sustinere pentru a da nota personala dorita apartamentului dumneavoastra, suntem la curent cu noile trenduri in domeniu, colaboram cu cele mai bine cotate companii de profil de pe piata astfel incat raportul dintre calitate/pret sa fie cel mai bun.
De asemenea, in baza unui contract, compania noastra va poate asigura mentenanta apartamentului dumneavoastra.


Dezvoltatorul isi rezerva dreptul de a opera modificari pentru care va solicita acordul promitentului cumparator atata timp cat acestea sunt impuse de autoritati sau daca acestea nu altereaza standardul si functionalitatea cladirii sau apartamentelor.